Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 克 洋葱 ,切半
- 1 条 新鲜红辣椒 ,去籽
-
20
克 酸柑(青柠)汁
lub 20 克 柠檬汁 - ½ - 1 茶匙 盐 ,适量调味
- 10 克 橄榄油
- 2 - 3 小支 新鲜芫荽 ,只取叶片
- 200 克 番茄 ,一切四块
- 500 克 牛油果(鳄梨) (2-3个),熟透,切块
- 黑胡椒粉 ,适量调味
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 5283 kJ / 1263 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 128 g
- Błonnik
- 36.3 g