Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 10 克 姜, 切片
- 2 个 八角
- 50 克 京葱, 切段
- 300 克 五花肉, 切0.5厘米厚片
- 15 克 料酒
- 50 克 酱油
- 400 克 水
- 200 克 红薯粉条, 冷水泡软沥干(泡软后约400克)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Błonnik
- 1.2 g