Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů cibule, napůl
- 10 gramů másla
- 250 gramů brambor, na kousky
- 200 gramů listů z červených ředkviček, pouze listy (cca 3 – 4 svazky), pořádně omytých
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 kostka zeleninového bujónu - ¼ - ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého pepře, mletého
- 50 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 489 kJ / 117 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kedlubnová polévka
35min
Křenová polévka s bramborami
30min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Libečková sůl
5 dk
Ořechové semifreddo
8h 20min
Polévka z mladých kopřiv
25min
Cuketový krém s modrým sýrem
25min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Cuketová krémová polévka
25min