Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g di biscotti secchi
- 30 g di zucchero di canna (opcjonalnie)
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
500
g di formaggio fresco spalmabile
lub 500 g di ricotta, scolata dal siero - 100 g di zucchero
- 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2163 kJ / 517 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 49.5 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Whoopie al caffè
2 Std.
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1 Std. 20 Min
Mini cheesecake alla banana
2 Std. 30 Min
Cheesecake mirtilli, fragole e vaniglia
5h 20min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Frosted carrot cake
1 Std. 25 Min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 Std. 20 Min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min