Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 10 g Bärlauchblätter, frisch
- ½ Bund Petersilie, abgezupft (ca. 10 g)
- ¾ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 792 kJ / 189 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Bärlauchöl
15 Min
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2h 15min
Bärlauch-Rub
2h 10min
Bärlauch-Hollandaise
15 Min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 Std.
Bärlauchpaste
20 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Vanille-Likör
45min
Bärlauch-Aufstrich
15 Min
Bärlauch-Aioli
10 Min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 Min