Urządzenia i Akcesoria
Bärlauchbutter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgeschält¼
-
Bärlauchblätter, frisch10 g
-
Petersilie abgezupft (ca. 10 g)½ Bund
-
Salz nach Geschmack¾ - 1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß¼ TL
-
Butter weich, in Stücken250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
792 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erdbeer-Rhabarber-Limes
5hod.
Bärlauchöl
15min.
Rhabarber-Vanille-Sirup
1hod.
Bärlauch-Rub
2hod. 10min.
Bärlauch-Faltenbrot
2hod. 30min.
Bärlauch-Aioli
10min.
Bärlauch-Hollandaise
15min.
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min.
Bärlauch-Aufstrich
15min.
Bärlauchsalz
27hod. 25min.
Bärlauchpaste
20min.
Rhabarber-Vanille-Likör
45min.