Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Tomaten-Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele80 g
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Pinienkerne50 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft60 g
-
Olivenöl100 g
-
Salz½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1852 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bärlauchöl
15 min
Bärlauchbutter
10 min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 godz. 10 min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Bärlauch-Hummus
15 min
Radieschengrün-Pesto
5 min
Bärlauch-Aioli
10 min
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Bärlauchpaste
20 min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 godz. 15 min
Rucolapesto
10 min