Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema batida
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar glass
Natilla de chocolate
- 350 g de chocolate amargo, en trozos
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de azúcar refinada
- 6 yemas de huevo
Claras batidas y montaje
- 6 claras de huevo
- 1 pizca de cremor tártaro
- 2 cdas de azúcar refinada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3343 kJ / 799 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 58 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Volcán de chocolate
20 min
Ravioles de espinaca y requesón
40min
Helado de choco menta
24h
Postre helado de avellana y chocolate
8h
Ravioles de cítricos y menta con jitomates cherry confitados.
1h 40min
Brownies
30min
Gomichelas
25 min
Budín de chocolate
35 Min
Pavlovas con frutos rojos
2h
Pizza
1h
Crema batida rápida
5 min
Focaccia - Demo presentadores
35 Min