Pan de caja integral

Pan de caja integral

4.2 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 rebanadas

Składniki

Masa madre
  • 75 g de agua mineral
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita rasa de azúcar
  • 110 g de harina
Masa de pan
  • 75 g de harina
  • 120 g de harina integral
  • 20 g de salvado de trigo
  • ½ cucharadita de sal
  • 120 g de leche
  • 30 g de manteca de cerdo
  • 10 g de ajonjolí

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 3.56 g
Kalorie 525 kJ / 126 kcal
Tłuszcz 3.69 g
Błonnik 1.76 g
Węglowodany 19.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...