![Pan de caja integral Pan de caja integral](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01486222-7A6F-4FBD-A2B2-FFCBB8BDC341/Derivates/42286A5C-6B2C-42EA-A15D-0A136AEC28FB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa madre
- 75 g de agua mineral
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita rasa de azúcar
- 110 g de harina
Masa de pan
- 75 g de harina
- 120 g de harina integral
- 20 g de salvado de trigo
- ½ cucharadita de sal
- 120 g de leche
- 30 g de manteca de cerdo
- 10 g de ajonjolí
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 525 kJ / 126 kcal
- Białko
- 3.56 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 3.69 g
- Błonnik
- 1.76 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja
2h 30min
Pan de caja con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Pan de caja blanco
2h
Pan de caja integral
1u. 10min
Pan de caja con ajonjolí
2h
Pan de leche
2h 20min
Pan de caja blanco
2h
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Pan blanco
1u. 40min
Pan integral con linaza
29h
Pan integral
3h
Bolillos caseros
1u. 40min