Urządzenia i Akcesoria
Pan de caja integral
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 rebanadas
Składniki
Masa madre
-
75 g de agua mineral
-
15 g de levadura prensada fresca
-
1 cucharadita rasa de azúcar
-
110 g de harina
Masa de pan
-
75 g de harina
-
120 g de harina integral
-
20 g de salvado de trigo
-
½ cucharadita de sal
-
120 g de leche
-
30 g de manteca de cerdo
-
10 g de ajonjolí
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
3.56 g
Kalorie
525 kJ /
126 kcal
Tłuszcz
3.69 g
Błonnik
1.76 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Bolillos caseros
1h 40min
Pan integral
3h
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan de leche
2h 20min
Pan de caja blanco
2h
Pan de caja
2h 30min
Pan integral de espinacas
1h 40min
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Pan de brioche al vapor
2h 40min
Pan de caja integral
1h 10min
Pan de caja blanco
2h
Pan de caja con ajonjolí
2h