Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa madre
- 75 g de agua mineral
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita rasa de azúcar
- 110 g de harina
Masa de pan
- 75 g de harina
- 120 g de harina integral
- 20 g de salvado de trigo
- ½ cucharadita de sal
- 120 g de leche
- 30 g de manteca de cerdo
- 10 g de ajonjolí
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 525 kJ / 126 kcal
- Białko
- 3.56 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 3.69 g
- Błonnik
- 1.76 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogur natural
11h 10min
Pan de caja blanco
2 godz.
Requesón
2 godz.
Pan de brioche
5h
Concentrado de caldo de verdura
50min
Pan de caja con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Pan integral
3h
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Pan de caja blanco
2 godz.
Pan de caja integral
1 Std. 10 Min
Pan de caja con ajonjolí
2 godz.
Bolillos caseros
1h 40 min