Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa para pizza
- 255 g de agua
- 1 ½ cdita de levadura seca
- 400 g de harina de trigo
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina
Mozzarella de nuez de la India
- 350 g de nuez de la India
- agua, para remojar
- 425 g de agua
- agua, helada, para baño frío
- 1 cdita de levadura nutricional (ver tip)
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de ácido cítrico
-
sémola de maíz, pulverizado medio, para espolvorear
lub harina de trigo, para espolvorear - salsa de jitomate, para pizza
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 807 kJ / 192.9 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 280.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betún de chocolate
10min
Panqué de plátano y cocoa
1h 45min
Donas sin gluten
1 Std. 40 Min
Claras batidas
5min
Tormenta frappeada
10min
Pan de caja sin gluten
14h
Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo
Keine Bewertungen
Betún de mantequilla básico
10min
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1h 30min
Galletas de chispas de chocolate
40min
Pay de limón con galletas
12 godz.
Betún de ganache de chocolate
12 godz.