Cracker al burro d’arachidi

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
40 pezzi

Składniki

  • 100 g di farina di grano saraceno
  • 50 g di farina bianca
  • 50 g di fiocchi d'avena
  • 15 g di semi di lino
  • 1 ½ cucchiaino di timo secco
  • 1 cucchiaino di origano, secco
  • ½ cucchiaino di aglio in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 55 g di burro di arachidi
  • 30 g di olio di oliva
  • 70 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 59 mg
Białko 1 g
Kalorie 146 kJ / 35 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...