Urządzenia i Akcesoria
Thai Style Squid Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Prik Nam Pla sauce.
-
bird's eye chillies6
-
garlic cloves peeled2
-
shallot peeled20 g
-
coriander leaves1 stalk
-
Thai fish sauce4 tbsp
-
lime juice2 tbsp
-
sugar1 tbsp
Squid Salad
-
medium sized squid cleaned and gutted.500 g
-
water1500 g
-
carrots approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in120 g
-
cucumbers approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in120 g
-
lemongrass, fresh smashed1 stalk
-
tomato sliced1
-
red onion sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2999.9 mg
Białko
46.3 g
Kalorie
1741.3 kJ /
416.2 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter+
18 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Chicken Liver Pate
25 min
Coleslaw
10 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min