Muffin salati allo speck (senza glutine)

Muffin salati allo speck (senza glutine)

3.9 45 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 pezzi

Składniki

  • 150 g di Asiago a pezzi (3 cm)
  • 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 250 g di farina senza glutine
  • 4 uova
  • 60 g di latte
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g di lievito in polvere istantaneo per torte salate(2 cucchiaini), consentito da prontuario
  • 150 g di speck a cubetti (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 21.1 g
Kalorie 1849 kJ / 442 kcal
Tłuszcz 26.2 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 32.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...