Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 190 g)
- 250 g Gorgonzola
-
200
g Schmand
lub 200 g Crème fraîche - 1 Prise Pfeffer
- ¼ TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 543 kJ / 130 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gorgonzola-Sauce
20 Min
Aprikosen-Ketchup
45 Min
Parmesancreme
5 Min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 Min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Zitronenbutter
5 Min
Gorgonzola-Aufstrich
5 Min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 Min
Thunfischcreme
5 Min
Hirten-Aufstrich
10 Min
Hirtencreme
1 Std. 15 Min