
Urządzenia i Akcesoria
Pavlova com coulis de framboesa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 doses
Składniki
Coulis
-
framboesa100 g
-
açúcar40 g
Pavlova
-
açúcar240 g
-
claras de ovo6
-
cremor tártaro1 c. chá de
-
vinagre de sidra10 g
Cobertura
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
-
limão só o sumo½
-
chocolate preto (70% cacau)100 g
-
frutos vermelhos150 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
216.9 kcal /
907.3 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
30.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Sód
30.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Abril 2019
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia