Urządzenia i Akcesoria
Pavlova com coulis de framboesa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 doses
Składniki
Coulis
-
framboesa100 g
-
açúcar40 g
Pavlova
-
açúcar240 g
-
claras de ovo6
-
cremor tártaro1 c. chá de
-
vinagre de sidra10 g
Cobertura
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
-
limão só o sumo½
-
chocolate preto (70% cacau)100 g
-
frutos vermelhos150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
30.7 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
907.3 kJ /
216.9 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Abril 2019
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pavlova de frutos tropicais
2 godz. 15 min
Lemon curd
20 min
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6 godz.
Curd de clementina
30 min
Paris Brest com morangos
2 godz. 10 min
Mini pavlovas com três recheios
5 godz.
Tarte de limão e merengue
30 min
Torta de claras com manga
30 min
Cheesecake com lemon curd
3 godz. 30 min
Delícia de chocolate
40 min
Ovos-moles de 8 gemas
45 min
Pavlova de framboesa
5 godz. 30 min