Pan de Viena con chorizo

4.8 117 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 rebanadas

Składniki

  • 150 g leche y algo más para pincelar
  • 15 g de mantequilla en trozos
  • 1 huevo
  • 25 g de azúcar
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 250 g de harina de fuerza y algo más para espolvorear
  • 1 pellizco de sal
  • 50 - 100 g de chorizo en taquitos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 122.5 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 721 kJ / 172 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 23.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...