Pan de Viena con chorizo

4.8 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 rebanadas

Składniki

  • leche (y algo más para pincelar)
    120 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • de mantequilla en trozos
    15 g
  • huevo
    1
  • de azúcar
    25 g
  • de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
    250 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de chorizo en taquitos
    50 - 100 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 172 kcal / 721 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 23.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 122.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...