Aglio e Olio für Spaghetti

Aglio e Olio für Spaghetti

3.4 581 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
12 Portionen

Składniki

  • frische Chilischoten entkernt
    1 - 2
    1 - 2 TL Pul Biber, (Chiliflocken)
  • glatte Petersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • Knoblauchzehen (2-3 Knollen)
    100 g
  • Olivenöl extra vergine
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Zitronensaft nach Geschmack
    100 - 130 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 384 kcal / 1607 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...