Espigas de pan

Espigas de pan

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

  • 100 g de queso parmesano cortado en trozos de 3 cm
  • 100 g de granos de trigo
  • 400 g de harina y un poco más para espolvorear
  • 40 g de levadura prensada fresca
    20 g de levadura seca
  • 280 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 50 g de pasas
  • 1 cucharadita de merquén

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 469.1 mg
Białko 13.2 g
Kalorie 1289.2 kJ / 308.1 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...