![Fondant au Chocolat Fondant au Chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DBC4F473-65EA-4F14-BBA3-F4436C86064F/Derivates/C5B225E3-CE0D-4832-8C34-EFA76173AD05.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 2 Eigelb
- 2 Eier
- 75 g Zucker
- 40 g Mehl
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2110 kJ / 504 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia di Mandorla
2h
Tiramisu
4 Std. 50 Min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 min
Valentine's Cheesecake
4h 30min
Erdbeer-Flockentörtchen
3 Std. 30 Min
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4 Std. 50 Min
Schokomalheur mit Erdnusscreme
30 min
Erdbeer-Bananen-Schoko-Trifle
20 min
Schokoladen-Haselnuss-Torte mit frischen Beeren
45 Min
Eton Mess
4h 20min
Cheesecakes im Glas
4h
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6 godz. 30 min