Fondant au Chocolat
TM6 TM5

Fondant au Chocolat

4.7 (562 oceny)

Składniki

  • 180 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
  • 180 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
  • 2 Eigelb
  • 2 Eier
  • 75 g Zucker
  • 40 g Mehl

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
2110 kJ / 504 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
40 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy