Urządzenia i Akcesoria
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portie
Składniki
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3 g
Kalorie
268 kJ /
64 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Brak ocen
Pindakaas Crackers
35 min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 godz. 40 min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Brak ocen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Brak ocen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Brak ocen
Tiramisu met chocolade en chili
Brak ocen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Brak ocen
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Brak ocen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 godz. 40 min