Urządzenia i Akcesoria
De eerste hap: Zalm met Groenten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porties
Składniki
-
ui25 g
-
verse peterselie1 takje
-
wortel in stukken (2,5 cm)100 g
-
butternut pompoen gepeld, in stukken (2,5 cm)100 g
-
verse zalmfilet ontgraat, in stukken (2,5 cm)150 g
-
olijfolie25 g
-
water125 g
-
bevroren doperwten70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
18.3 g
Kalorie
1239 kJ /
296 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butter Chicken
1 godz.
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
De eerste hap: Kip en Groenten
Brak ocen
Veelzijdige gladde soep
45 min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Brak ocen
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Brak ocen
Vegan cheeseburgers
10 godz.
IJs van Mango en Passievrucht
12 godz.
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Brak ocen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Brak ocen