Urządzenia i Akcesoria
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portie
Składniki
-
aardappelen in stukken60 g
-
rode bieten in stukken100 g
-
rundvlees30 g
-
water400 g
-
vruchtenpuree bv. appelmoes40 g
-
koolzaadolie (10 g)2 ½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
998 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistache Kunafa Brownie
Brak ocen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Brak ocen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Brak ocen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 godz. 40 min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Brak ocen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Brak ocen
Hummus
5 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Brak ocen
Vegan pudding
15 min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Brak ocen