Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée op Portugese wijze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portie
Składniki
-
melk1000 g
-
eierdooiers van medium eieren6
-
suiker200 g
-
60 g bloemmaïzena (zetmeel)40 g
-
bruine suiker om te serveren
-
citroenschil zonder wit pit3 stukken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7 g
Kalorie
1001 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Perzik- en Amandelijs
Brak ocen
Chicago deep dish-pizza
Brak ocen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 min
Limoncello-Taart
2 godz. 30 min
Bloemige Focaccia
Brak ocen
Pistache Crème Brûlée
Brak ocen
Béchamelsaus
15 min
Pompoensoep met room
35 min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min
Vanille-ijs
12 godz.
Béarnaisesaus
Brak ocen