Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 slices
Składniki
Chocolate Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
caster sugar170 g
-
medium eggs5
-
self-raising flour110 g
-
cocoa powder, unsweetened55 g
-
fine sea salt1 pinch
Cream and Salted Caramel Filling
-
liquid caramel65 g
-
unsalted butter diced65 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
whipping cream455 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
423.7 mg
Białko
9 g
Kalorie
2174.8 kJ /
519.8 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chip Muffins
1 godz.
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Lemon Curd
5 min
Cheesy Crust Pizza
2 godz. 20 min
Chocolate Bourbons
45 min
Chocolate Fudge Icing
5 min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3 godz.
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Christmas Morning Sticky Buns
17 godz. 50 min
Star Pizza
1 godz. 45 min
Vanilla Sponge Layer Cake
2 godz. 35 min
Baked Doughnuts
1 godz.