Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 110 g unsalted butter, diced
- 110 g light brown sugar
- 30 g golden syrup
- 170 g self-raising flour
- 60 g cocoa powder
- 60 g cornflour
- 30 g water, plus 1 Tbsp
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 75 g unsalted butter, soft
- 150 g icing sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp vanilla extract
- 3 tsp water, boiling
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 616 kJ / 147 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant Icing
35 Min
Butterfly Cakes
1h
Scottish Tablet
2h 15min
Chocolate Thumbprint Biscuits
3h
Chocolate Bourbons
45min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30 min
Anzac Biscuits
30min
Buttercream Icing
10 min
Chocolate Fudge Cake
1h
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3 godz. 45 min
Ben's Chocolate Cookies
40min
Easy Chocolate Cake
1h 15 min