Urządzenia i Akcesoria
Tarte Tatin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
Impasto
-
150 g di farina
-
75 g di burro a pezzi e un po' di più per imburrare
-
50 g di acqua, fredda
-
1 pizzico di sale
Caramello
-
150 g di zucchero
-
70 g di burro freddo, a pezzi
-
1030 g di acqua
-
1 cucchiaino di succo di limone
-
5 - 6 mele
-
1 cucchiaio di aceto
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
27.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1407.1 kJ /
336.3 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
50.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweets
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Wrap Tikka Masala
40 min
Crème caramel
Brak ocen
Guetzli dell’Avvento
Brak ocen
Vin brûlé bianco
20 min
Salsa olandese
15 min
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1 godz.
Torta di Pasqua
1 godz. 55 min
Filetto alla Wellington natalizio
3 godz. 30 min
Pad thai con pollo
20 min
Vermicelles
3 godz. 15 min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Tartare di carne
30 min