Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucchiaino di burro, per lo stampo
- 500 g di zucchero
- 300 g di mandorle con la pelle
- 300 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 4 uova
- 80 g di farina
- 1 bustina di lievito in polvere (15 g)
- 1 pizzico di sale
- 12 carote di marzapane
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1508 kJ / 360 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Purea di patate
45min
Riso casimiro
45min
Torta di carote argoviese
2h
Torta di mele
1 Std.
Crema Thermomix®
45min
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Muffins con gocce di cioccolato
1 Std.