Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Bowls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
chicken thigh, skinless, boneless cut into pieces (5 cm)795 g
-
all purpose white flour45 g
-
salt1 tsp
-
garlic, granulated½ tsp
-
paprika½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
olive oil15 g
-
60 g pancetta, dicedbacon, cured, smoked, sliced diced60 g
-
onion cut into wedges (2.5 cm)115 g
-
thyme, fresh leaves only3 - 5 sprigs
-
dark brown sugar1 tsp
-
red wine, dry130 g
-
chopped tomatoes, canned with liquid395 g
-
chicken stock (see Tip)450 g
-
new potatoes cut into pieces (2.5 cm)285 g
-
cornstarch3 tbsp
-
water2 tbsp
-
fresh brown mushrooms quartered115 g
-
sourdough bread4
-
thyme leaf, fresh, to garnishparsley, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2757.5 mg
Białko
60.1 g
Kalorie
5229.6 kJ /
1249.9 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
192.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indian Bafauri Dhal Patties
4 godz. 30 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Bolognese Sauce
Brak ocen
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Gut Immunity Shot
5 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min