Urządzenia i Akcesoria
Baked Pork Tenderloin with Rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Mushroom Sauce
-
parsley leaf, fresh15 g
-
onions halved115 g
-
vegetable oil15 g
-
395 g wild mushroom, fresh, slicedfresh brown mushrooms sliced395 g
-
water100 g
-
sour cream, any type200 g
-
double cream (around 48 % fat)200 g
-
vegetable stock paste2 heaped tsp
-
lemon juice1 tsp
-
salt½ tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
vegetable oil to fry2 tbsp
-
pork tenderloin in one piece595 - 795 g
Pork and Rice
-
salt to season
-
pepper, ground to season
-
long-grain rice340 g
-
water650 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1773.2 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
4153.2 kJ /
992.7 kcal
Tłuszcz
55.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
88.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Spam
1h 15min
Greek Style Pork Stew
1h
Lemon Garlic Chicken
30min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Snapper with Spiced Oil
Pas d’évaluation
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min