Espaguetis a la carbonara a baja temperatura

4.4 33 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 raciones

Składniki

Salsa carbonara
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 60 g de queso pecorino en trozos
  • 1 huevo
  • 4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de papada de cerdo adobada (guanciale), en dados
Cocción de pasta
  • 320 g de espaguetis
  • 1 cucharadita de sal
  • pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1623.2 mg
Białko 30 g
Kalorie 2832.5 kJ / 677 kcal
Tłuszcz 33.3 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...