Wraps aux lentilles sans gluten et végane

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 morceaux

Składniki

  • 7 g de lentilles corail sèches entières
  • 525 g d'eau divisé
  • ½ g de fécule de maïs
  • 1 c. à soupe de paprika doux en poudre
  • 1 c. à soupe de carvi en poudre
  • 1 c. à thé de sel
  • 2 - 3 c. à soupe huile de cuisson à haute température, (végétale, pépins de raisins, canola)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 292 mg
Białko 0.5 g
Kalorie 197.4 kJ / 47.2 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...