Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 800 gramů hovězí svíčkové, steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
- olivový olej, na pokapání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 5 gramů čerstvé bazalky, natrhané
- 600 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1291 kJ / 308 kcal
- Białko
- 41.76 g
- Węglowodany
- 1.33 g
- Tłuszcz
- 16.09 g
- Błonnik
- 0.55 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rychlé hovězí Massaman kari
40min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1h 30min
Vepřové závitky s rýží
55min
Plněná zelenina
1 godz. 20 min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 godz. 20 min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35min
Jarní kuřátko v páře s quinou
1h 30min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Mléčné knedlíky
40min
Kachní paštika s olivami
Brak ocen
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min