Urządzenia i Akcesoria
Čokoládovo-karamelový řez
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
50 kusů
Składniki
-
320 gramů hladké mouky
-
250 gramů chlazeného másla na kousky
-
100 gramů cukru
-
35 gramů kakaa
-
1 vejce
-
1 konzerva slazeného kondenzovaného mléka (400 gramů)
-
450 gramů bílé čokolády na kousky
-
50 gramů hořké čokolády s obsahem 50 % kakaa na kousky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
2 g
Kalorie
637 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Moučníky z plechu II.
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Jahodové řezy
1 godz. 10 min
Pudingovo-mandlové řezy
2 godz. 30 min
Kokosové řezy s nugátovou náplní
2 godz.
Čokoládový koláč v páře
1 godz. 30 min
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
1 godz. 10 min
Jahodovo-broskvový dort
12 godz.
Kávový cheesecake (bez cukru)
3 godz. 20 min
Zázrak z jednoho vejce
2 godz. 30 min
Zázvorové rohlíčky
3 godz.
Adžika
40 min
Čokoládový marquise
2 godz. 10 min
Makové bochánky
30 min