Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Eggs
-
eggs cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter to grease
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream30 g
-
wholegrain mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcjonalnie) cut in 2 cm long, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
143.8 mg
Białko
5 g
Kalorie
591.3 kJ /
141.3 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45 min
Chinese egg noodles
1 godz.
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Unicorn Head Cake
3 godz.
Whipped cream
10 min
Chocolate chip muffins
1 godz.
American-style pancakes
40 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Sandwich bread
3 godz.
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 godz. 10 min
Banana and Chocolate Chip Muffins
30 min