Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Eggs
-
eggs cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter to grease
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream30 g
-
wholegrain mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcjonalnie) cut in 2 cm long, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
143.8 mg
Białko
5 g
Kalorie
591.3 kJ /
141.3 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled Noodles
Brak ocen
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Sautéing Red Pepper with Onions
Brak ocen
Raspberry Ripple Ice Cream
15 godz.
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Coarsely Chopped Chocolate
5 min
Béchamel Sauce
15 min
Drip Candle Cake with Funfetti Sponge
3 godz.
Allergen Free Melted Chocolate
10 min
No fail béchamel
15 min
Jam Sandwich Biscuits
2 godz. 15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min