Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
650 g
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces (3 cm)50 g
-
English celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
zucchinis cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh button mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 650 g
Sód
46898.6 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
1949.4 kJ /
465.9 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
26.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
71.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Supergreen Granola
1 godz. 10 min
Vegetable Fritters
20 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6 godz. 5 min
Potato pancakes
45 min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 godz. 20 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 godz. 10 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Pina colada mocktail
5 min
Vegan Christmas cake
27 godz. 10 min