Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
650 g
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces (3 cm)50 g
-
English celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
zucchinis cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh button mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 650 g
Sód
46898.6 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
1949.4 kJ /
465.9 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
26.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
71.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10 min
Amaretto biscuits
30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Mango frozen yogurt
5 min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Yogurt with Spiralized Fruit
Brak ocen
Mango Sorbet
5 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 godz. 50 min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 min