Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portion
Składniki
-
30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt syrupsugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1318.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2477.3 kJ /
592.1 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
100.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Whitebait fritters
35 min
Tomato Soup with Burrata
35 min
Pan de Sal
2 godz. 20 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Windsor Bread
1 godz. 50 min
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
30 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Garlic and sage mash
30 min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Brak ocen
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 min