Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portion

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces
    30 g
    30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces
  • water
    300 g
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt syrup
  • bread flour
    500 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • salt, fine
    2 tsp
  • extra virgin olive oil to grease
  • potato thinly sliced (see Tip)
    200 g
  • sea salt, coarse to sprinkle, to taste
    1 - 2 pinch
  • rosemary, fresh leaves only, to taste
    1 - 2 sprig

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 592.1 kcal / 2477.3 kJ
Białko 19.1 g
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 100.9 g
Błonnik 4.4 g
Sód 1318.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...