Urządzenia i Akcesoria
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz.
16 portions
Składniki
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
163 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
HongKong Style Soy Braised Chicken
Brak ocen
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Otak-otak Steamed Buns
1 godz. 40 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Brak ocen
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min