Urządzenia i Akcesoria
Vinná marináda
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
850 gramů
Składniki
-
100 gramů pórku bílé části
-
50 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
100 gramů cibule napůl
-
100 gramů mrkve na kousky
-
20 gramů česneku (cca 4 stroužky)
-
2 bobkové listy
-
5 hřebíčků
-
1 čajová lžička tymiánu, čerstvého
-
500 gramů bílého vína suchého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 850 gramů
Białko
6.4 g
Kalorie
1871 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Letní grilování
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Banány s kokosovo-skořicovou omáčkou
40 min
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25 min
Bylinkový olej
2 godz. 5 min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 godz. 20 min
Sicilský krevetový salát
40 min
Kuře alla cacciatora
50 min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 godz. 15 min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 min
Žampiónový krém s estragonem
Brak ocen
Rychlá zvěřinová paštika
1 godz.
Soljanka z DDR
1 godz. 30 min
Bešamelová omáčka
15 min