Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Jahodová omáčka
- 50 gramů loupaných mandlí
- 50 gramů cibule
- 20 gramů másla
- 200 gramů jahod, plus extra pro servírování
- 150 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 20 gramů medu
- 2 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Chřest
- 500 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička cukru, krupice
- 1000 gramů bílého chřestu, oloupaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1238 kJ / 297 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zelené fazolky s tymiánem
1h 10min
Cibulový koláč tarte flambée (TM6)
1h
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
No ratings
Cibule plněné šunkou
No ratings
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
35 Min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min
Cuketový krém s rybími plátky
40min
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35 Min
Kapr na modro
No ratings
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30 Min
Vejce, vařená
20min