Urządzenia i Akcesoria
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porce
Składniki
Jahodová omáčka
-
50 gramů loupaných mandlí
-
50 gramů cibule
-
20 gramů másla
-
200 gramů jahod plus extra pro servírování
-
150 gramů zakysané smetany crème fraîche
-
20 gramů medu
-
2 špetky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Chřest
-
500 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička cukru, krupice
-
1000 gramů bílého chřestu oloupaného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
9 g
Kalorie
1238 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jahody
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Brak ocen
Dresink s vejci a bylinkami
10 min
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2 godz. 45 min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 min
Bylinkový olej
2 godz. 5 min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
1 godz. 40 min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Studená okurková polévka
2 godz. 15 min
Pavoučci a hádci z odpalovaného těsta
2 godz.
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 min
Lišková polévka
1 godz. 40 min