Urządzenia i Akcesoria
Macarons with Pistachio Ganache
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
32 portions
Składniki
French Meringue
-
egg whites from large eggs, slightly less than 4 (see Tip)3 ½ oz
-
almond flour5 oz
-
confectioners sugar6 oz
-
granulated sugar3 oz
-
gel food coloring green (Wilton or Chefmaster, see Tip), to taste½ tsp
Pistachio Ganache
-
unsalted pistachios, shelled, peeled1 oz
-
white chocolate chips5 oz
-
heavy whipping cream2 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
natural almond extract2 drops
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
10.4 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
422 kJ /
100.9 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
40 min
Baked Chili Beans
50 min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 godz. 55 min
Peanut Butter Ice Cream
8 godz. 20 min
Double Vanilla Ice Cream
12 godz.
Frozen Custard
10 godz. 25 min
Quick coffee sorbet
5 min
Apricot Jam
20 min
Dill Cheese Dip
5 min
Beignets
3 godz.
Zucchini Soup
Brak ocen