Tortelloni con pesto di nocciole

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di nocciole sgusciate tostate
  • 1 mazzetto di basilico, fresco le foglioline lavate e asciugate (ca. 20 g)
  • 60 g Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di olio di oliva
  • 1500 g di acqua
  • 750 g di tortelloni freschi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16.4 g
Kalorie 2555.6 kJ / 610.8 kcal
Tłuszcz 50.5 g
Błonnik 6.8 g
Węglowodany 25.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...