Fettucini aux champignons

Fettucini aux champignons

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portion

Składniki

  • de parmesan en cubes
    85 g
  • de persil frais Feuilles et tiges tendres
    30 g
  • de cèpes séchés
    15 g
  • gousse d'ail
    1
  • champignon shiitaké frais en tranches
    285 g
  • de bouillon de légumes
    170 g
  • de beurre non salé en pièces
    60 g
  • d'huile d'olive vierge extra divisé
    45 g
  • sel divisée, plus un supplément pour assaisonner, selon le goût
    1 c. à thé
  • poivre noir moulu plus un peu d'assaisonnement, selon le goût
    ¼ c. à thé
  • d'eau
    1275 g
  • pâtes sèches, type fettucine
    285 g
  • huile parfumée à la truffe blanc, selon le goût
    30 - 60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 691.1 kcal / 2891.5 kJ
Białko 19.2 g
Tłuszcz 41.6 g
Węglowodany 62.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Sód 9350.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...