Rosé Cream Puff Pastry

Rosé Cream Puff Pastry

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 pieces

Składniki

Pastry Cream
  • sugar
    115 g
  • cornstarch
    45 g
  • heavy cream, 35% fat
    225 g
  • whole milk
    225 g
  • egg, large (65-70 g)
    3
  • salt
    ⅛ tsp
  • vanilla pod
    1
  • sparkling wine rosé
    140 g
  • butter, unsalted cut into pieces
    60 g
  • food colouring, red (opcjonalnie)
    1 - 2 drop
Puff Pastry
  • puff pastry thawed
    1 sheet
Assembly
  • raspberries
    225 g
    225 g strawberries
  • powdered sugar to dust

Wartości odżywcze na 2 pieces

Kalorie 4031.3 kcal / 16867 kJ
Białko 65.6 g
Tłuszcz 265.7 g
Węglowodany 331.4 g
Błonnik 28.9 g
Tłuszcz nasycony 116.9 g
Sód 1446.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...