Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g witte kool, grof gehakt
- 100 g wortelen, in stukken
- 200 g varkenslapje, in stukken
- 3 teentjes knoflook
- 3 tl sojasaus
- 5 takjes verse bieslook, gehakt
- 5 takjes peterselie
- 20 g paddenstoel (judasoor), gedroogd
- 20 g glasmie (Chinese vermicelli)
- 500 g water
- 16 vellen rijstpapier
- 50 g plantaardige olie om te frituren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1286 kJ / 308 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Aardappelkoekjes
45 Min
Appel strudel
1 godz. 45 min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Amandelbretzels
Brak ocen
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Brak ocen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Brak ocen
Vastensoep
30min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min