Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g witte kool, grof gehakt
- 100 g wortelen, in stukken
- 200 g varkenslapje, in stukken
- 3 teentjes knoflook
- 3 tl sojasaus
- 5 takjes verse bieslook, gehakt
- 5 takjes peterselie
- 20 g paddenstoel (judasoor), gedroogd
- 20 g glasmie (Chinese vermicelli)
- 500 g water
- 16 vellen rijstpapier
- 50 g plantaardige olie om te frituren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1286 kJ / 308 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kipsatés met pindasaus
2h
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Broccoli-ham omelet
35 分钟
Yoghurtdressing
5 Min
Brioche
5 Std.
Soja-bolognese met courgette noedels
50 分钟
Verse zomerse loempia’s
30 分钟
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Brak ocen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Halloween quiche
2h
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
200 g ui fruiten
20min