Dip de porotos negros TexMex

Dip de porotos negros TexMex

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
550 g

Składniki

  • 400 g de porotos negros cocidos (si usa en conserva, bien lavados)
  • 20 g de cebolla
  • 15 g de hojas de cilantro fresco
  • 2 cucharaditas de Tabasco
  • 60 g de tomate sin semillas
  • 45 g de aceite de maravilla
  • 30 g de jugo de limón recién exprimido
  • 1 diente de ajo sin la raíz
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1 cucharada de cebolla morada cortada en cubitos
  • chile jalapeño (opcional)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 439.6 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 701.4 kJ / 167.7 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 18.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...