Urządzenia i Akcesoria
Tornado Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder1 ½ tsp
-
1 ¾ tbsp cayenne pepperchilli powder1 ¾ tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
toasted white sesame seeds2 tsp
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 g
-
cooking oil adjust to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
638.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
522 kJ /
124.8 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 godz. 30 min
Crumbs chocolate chip cookies
1 godz. 10 min
Chocolate and Peanut Protein Bombs
Brak ocen
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chinese Tea Eggs
1 godz.
Salted Egg Yolk Custard Buns
Brak ocen
Mushroom Fettuccini
40 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min