Urządzenia i Akcesoria
Tornado Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder1 ½ tsp
-
1 ¾ tbsp cayenne pepperchilli powder1 ¾ tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
toasted white sesame seeds2 tsp
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 g
-
cooking oil adjust to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
638.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
522 kJ /
124.8 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango daiquiri
5 min
Sub rolls
2 godz.
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Banana and raspberry soft serve
5 min
Spiralized Pear Chocolate Bowl
30 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Piña colada
5 min
Big Mac-style sauce
4 godz.