Urządzenia i Akcesoria
Polévka s raviolami a hovězím masem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
300 - 400 gramů kuřecích prsou, na plátky (cca 2 mm)300 - 400 gramů hovězí svíčkové na plátky (cca 2 mm)
-
120 gramů červené cibule na kolečka
-
2 stroužky česneku na plátky
-
30 gramů olivového oleje
-
800 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
-
250 - 300 gramů raviol plněných čerstvým sýrem
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
333.9 mg
Białko
27.2 g
Kalorie
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Limetkovo-citrónová limonáda
5 min
Hrušky v pomerančovém sirupu s vanilkovou zmrzlinou
Brak ocen
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
9 godz.
Gin tonik nanuky s okurkou
5 godz. 10 min
Pražma v páře s bramborami
35 min
Rychlý jahodový dezert
5 min
Celozrnné tacos s trhaným vepřovým v pivní omáčce
Brak ocen
Krevetové miniomelety
35 min
Červené zelí s jablky
1 godz. 10 min
Perník bez lepku a laktózy
45 min
Vaječný likér z domácího salka (pro TM7)
45 min
Špagety Carbonara (TM7)
35 min