Urządzenia i Akcesoria
Potato and Pork Rib Racks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
20 g oilolive oil20 g
-
garlic clove3
-
pork rib racks cut in single ribs (see tip)500 g
-
20 oilolive oil20 g
-
olive oil20 g
-
onion quartered150 g
-
carrot cut in pieces (3 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (3 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes80 g
-
lager80 g
-
water400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried bay leaf1
-
potatoes peeled, diced (4-5 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
185.4 mg
Białko
29 g
Kalorie
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Strawberry Layer Cake
2 godz.
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 godz. 50 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min