Urządzenia i Akcesoria
Potato and Pork Rib Racks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
garlic clove3
-
pork rib racks cut in single ribs (see tip)500 g
-
olive oil20 g
-
olive oil20 g
-
onion quartered150 g
-
carrot cut in pieces (3 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (3 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes80 g
-
lager80 g
-
water400 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried bay leaf1
-
potatoes peeled, diced (4-5 cm)700 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
603.1 kcal /
2523.2 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
35.7 g
Węglowodany
41.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Sód
185.4 mg