Potato and Pork Rib Racks

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • olive oil
    20 g
    20 g oil
  • garlic clove
    3
  • pork rib racks cut in single ribs (see tip)
    500 g
  • olive oil
    20 g
    20 oil
  • olive oil
    20 g
  • onion quartered
    150 g
  • carrot cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • red pepper cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    80 g
  • lager
    80 g
  • water
    400 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • dried bay leaf
    1
  • potatoes peeled, diced (4-5 cm)
    700 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 603.1 kcal / 2523.2 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 35.7 g
Węglowodany 41.8 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Sód 185.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...