Urządzenia i Akcesoria
Potato and Pork Rib Racks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
20 g oilolive oil20 g
-
garlic clove3
-
pork rib racks cut in single ribs (see tip)500 g
-
20 oilolive oil20 g
-
olive oil20 g
-
onion quartered150 g
-
carrot cut in pieces (3 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (3 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes80 g
-
lager80 g
-
water400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried bay leaf1
-
potatoes peeled, diced (4-5 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
185.4 mg
Białko
29 g
Kalorie
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Chicken adobo
30 min
Maple-glazed Carrots
45 min