Urządzenia i Akcesoria
Fluffy Japanese Cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 slices
Składniki
-
granulated sugar150 g
-
egg whites from medium eggs6
-
white wine vinegar1 tsp
-
cream cheese250 g
-
lemon (opcjonalnie) finely grated zest only1
-
vegetable oil80 g
-
plain flour60 g
-
whole milk160 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
cornflour60 g
-
water hot, for baking
-
icing sugar (opcjonalnie) for dusting (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
162.5 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1573.2 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
32.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Three-milk Cake
2 godz.
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 godz. 10 min
Gnocchi with Courgettes
20 min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Semolina Dumplings
1 godz. 40 min
Potato Pancakes
45 min
Pierogi with Meat
1 godz.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min