Urządzenia i Akcesoria
Fluffy Japanese Cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 slices
Składniki
-
granulated sugar150 g
-
egg whites from medium eggs6
-
white wine vinegar1 tsp
-
cream cheese250 g
-
lemon (opcjonalnie) finely grated zest only1
-
vegetable oil80 g
-
plain flour60 g
-
whole milk160 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
cornflour60 g
-
water hot, for baking
-
icing sugar (opcjonalnie) for dusting (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
162.5 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1573.2 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
32.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio cream madeleines
24u. 35min
Egusi Stew
1u. 30min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1u. 10min
Soft Fresh Cheese
15u. 20min
Potato Pancakes
45min
Irish Coffee
10min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1u. 20min
Potato and Pork Rib Racks
1u. 30min
Polish Doughnuts (Pączki)
1u. 20min
Neapolitan Pizza
9u.
Cheesecake Brownies
1u. 55min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2u. 45min