Urządzenia i Akcesoria
Lemon Meringue Pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 slices
Składniki
Pastry
-
sugar3 ½ oz
-
almonds1 oz
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease7 oz
-
all-purpose flour12 oz
-
large egg1
-
salt1 pinch
-
1 tsp natural vanilla extracthomemade vanilla sugar1 ½ tsp
-
lemons preferably organic, zest (1 lemon) and (4.5 oz) juice3 - 5
Lemon Filling
-
sugar5 ½ oz
-
large egg1
-
egg yolks from large eggs4
-
unsalted butter cut into pieces3 ½ oz
Meringue Topping
-
sugar5 ½ oz
-
egg whites from large eggs4
-
salt1 pinch
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
8 g
Kalorie
2178 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quiche Lorraine
50 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Lemon Curd
1 godz.
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Lemon Curd
20 min
Chocolate Fudge Cake
2 godz.
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Cheesecake (Baked)
7 godz. 20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min