
Urządzenia i Akcesoria
Meyer Lemon Bars
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
36 portions
Składniki
Crust
-
sugar1 oz
-
coconut flakes1 oz
-
all-purpose flour3 oz
-
whole wheat flour3 oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cubed4 oz
Filling
-
sugar7 oz
-
Meyer lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced and quartered, to garnish1
-
all-purpose flour2 oz
-
large eggs4
-
Meyer lemon juice, freshly squeezed (approx. 4 lemons)5 oz
-
salt1 pinch
-
baking soda¼ tsp
-
confectioners sugar to garnish
-
fresh mint leaves to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
82 kcal /
343 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1 godz.
Eggnog Snickerdoodles
1 godz.
Sugar Cookies
1 godz. 30 min
Pumpkin Pie
5 godz.
Key Lime Pie
4 godz. 40 min
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1 godz. 35 min
Zucchini Bread
1 godz. 15 min
Cornbread
40 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Snickerdoodles
25 min
Chocolate Cream Pie
5 godz. 55 min