Urządzenia i Akcesoria
Meyer Lemon Bars
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
36 portions
Składniki
Crust
-
sugar1 oz
-
coconut flakes1 oz
-
all-purpose flour3 oz
-
whole wheat flour3 oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cubed4 oz
Filling
-
sugar7 oz
-
Meyer lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced and quartered, to garnish1
-
all-purpose flour2 oz
-
large eggs4
-
Meyer lemon juice, freshly squeezed (approx. 4 lemons)5 oz
-
salt1 pinch
-
baking soda¼ tsp
-
confectioners sugar to garnish
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
343 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
S'mores Pie
4 Std. 40 Min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 Std. 30 Min
Strawberry Chiffon Pie
2 Std. 20 Min
Homemade Pie Crust
1 Std. 30 Min
Strawberry Shortcakes
45 Min
Parker Rolls
2 Std. 20 Min
Apple Pie
3 Std. 30 Min
Chocolate Cream Pie
5 Std. 55 Min
Polvorones - Wedding Cookies
1 Std. 30 Min
Cornbread
40 Min
Eggnog Snickerdoodles
1 Std.
Crinkle Cookies
1 Std.